torstai 20. marraskuuta 2014

20.11.2014

Pilvisen päivän kunniaksi lähdin oikein etsimällä etsimään lankakauppaa.
Kuten aiemmin jo kerroin marketeissa tms. ei ole lankoja vaan ainoastaan erikoisliikkeissä. Täällä katujen nimet on ihan hebreaa eikä mikään kulje suoraan eli varsinaisia kortteleja ei ole; siksi aina jonkin asian löytäminen on aikamoista tuurikauppaa.Mutta löysin  kuitenkin lankapuodin ja vaikken vielä ostoksille mennytkään niin voin rauhassa kilistellä puikkoja kun lankojen saanti on taattu.
Matkalla tuli kuvattua myös niitä siistiksi mainitsemiani puistoja ja leikki- ja kuntoilupaikkoja.



Puistossa on myös monenlaisia patsaita


ja olihan siellä Petteri Punakuonokin :-)

Matkalla törmäsin myös puunkaatoon ja maalareihin


ja niin ne miehet maalasivat ulkoseinää kurkkimalla reunan yli ilman minkäänlaista suojavarustusta; ei taida täällä paljon työsuojelua olla !

Muutenkin tuntuu ihmishenki olevan niin vähäpätöinen kun katsoo miten koko perhe huristelee vanhalla mopolla kyydissä sylivauva ja pari lasta ja äiti ja isä.
Ja vauhti on kova....kuinkas muuten.
Hurjimpia  autoilijoita näyttävät olevat huivipäiset naiset jotka eivät taida tietää autoilusta yhtään mitään tai liikennesäännöistäkään.Mennään mistä sattuu ja miten sattuu.Ehkä täällä luotetaan korkeimpiin käsiin.Ja siitä puheenollen.....

Tämä minareetti on talomme lähistöllä. Kutsuhuudot ovat kiihkeimmillään kolmen tienoissa iltapäivällä kun kaikki kulmakunnan minareetit huutavat kilpaa.....tai siltä se ainakin kuulostaa.
Aamun ensimmäinen kutsu on liki samoihin aikoihin kun lähistöllä asustava kukko kiekaisee ensimmäisen kerran. Se on on aika tarkka herätyskelloni auringonnousunaikaan.
Tänään tosin herätti palovaroitin jostain syystä juuri ennen kukon kiekaisua ja olin siis jo valmiiksi tukka pystyssä kun nousin ylös.Se oli onneksi väärä hälytys.

Nyt alkaakin ukkostaa (sellaista oli luvattukin) ja se saattaa tietää taas katkoksia sähkössä, vedessä ja ennen muuta nettiliikenteessä.Katsotaan mitä tuleman pitää.....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti