perjantai 21. marraskuuta 2014

21.11.2014

Illalla alkoikin ukkostaa ihan tosissaan ja koko illan taivaanranta salamoi ; tosi upean näköistä sitä  oli täältä ylhäältä katsoa.Vettä tuli ihan KAATAMALLA ja lopuksi rakeita. Rakeita oli vielä  maassa aamullakin rantakadulla.Tämän kuvan otin illalla parvekkeelta mitä nyt ovenraosta pääsin kuvaamaan.


Sadevesikaivot tulvivat vielä päivällä ja viemärin hajua oli hetken aikaa myös asuntoni vessassa vaikka täällä 7. kerroksessa asustankin.Vaikka myräkkä oli kova niin mitään näkyvää vahinkoa se ei saanut aikaan ja tänään on aurinko sitten jo taas paistanut pilvettömältä taivaalta.

Tänään oli ostoslistalla jättikatkaravut kun ne ovat minua kalatiskillä houkuttaneet jo aiemmin.

Paistoin ne valkosipulichiliöljyssä ja onnistuin kypsentämään ne ainakin lähes täydellisesti.Hyviltä maistuivat salaatin jatkeena.


Lasissa on kuin onkin valkoviiniä :-).....tuon ostin ihan summassa halvimmasta päästä ja kun sitä googlasin niin kuulemma kyllä se köyhälle kelpaa eli viinipullon hinta oli sellaiset reipas 3 e. Ajattelin jos ei muuhun niin aina sen voi ruoanlaittoon käyttää mutta kun en ole sen kummempi viinimestari niin ihan hyvän ja raikkaan makuinen.Sopii hyvin ainakin kalan kaveriksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti