torstai 25. joulukuuta 2014

25.12.2014

Jouluaatto sujui osin perinteisesti eli kuuntelin Joulurauhan julistuksen Turusta punaista jouluomenaa syöden ; asiat jotka kuuluvat ehdottomasti Jouluuni :-).
Tosin sen jälkeen lähdin vielä meren rantaan uimaan. Vesi on edelleen hyvin lämmintä ja villi arvaus on jopa +20.Aikamoiset rantamainingit tekevät uimisesta vähän haasteellista mutta onneksi ranta on matala ja hienohiekkainen
ja se helpottaa uimaan menoa.

Juuri ennen joulusaunaan menoa tuli naapuri yllättäen postia tuoden. Posti oli jättänyt paketin ulko-oveen. Sirpa-siskoni paketti löysi tiensä perille juuri jouluaatoksi ja sen ansiosta sain mutustella Fazerin joulusuklaata maittavan jouluaterian jälkeen romanttista elokuvaa katsellessa.Kiitos Sirpalle !
Hassua miten vähän vajaalla osoitteella oleva posti tuli perille viikossa kun taas
Karin lähettämä posti jossa oli pilkulleen oikein osoite teki matkaa peräti 3 viikkoa. Taisi olla sitä Joulun taikaa :-)

Joulun viettoon on tullut paljon turisteja  ja oikein upea aurinkoinen sää on uusia tulokkaita suosinut. Selkeästi myös kauppiaat tietävät tämän sesonkiajan ja jo heti aamusta siivoavat ja järjestelevät kauppansa edustuskuntoon ja ovat valmiina huutelemaan tarjouksiaan ohikulkeville.Aiemmin ovat vain istuskelleet teetä juoden ja pelejä pelaillen.

Tänään kävelyllä tulin kuvanneeksi tuollaisen idyllisen hotellin vuoren rinteessä ja muitakin taloja....myytävänä kyltti talosta on aika huikeat näköalat merelle mutta kyseinen talo oli jo myynnissä keväällä kun täällä kävin....onkohan hinta esteenä ?









 On vielä ihan pakko laittaa tuollainen kissan kuva vaikken sitä itse olekaan ottanut....jotenkin sopii tähän Joulun ajan letkeään oleiluun :-)



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti