torstai 1. tammikuuta 2015

1.1.2015

Onnekasta Uutta Vuotta 2015 !!

Juhlat on nyt sitten juhlittu ja aika vaatimatonta oli ilotulitus Alanyassa.Odotin samanmoista kuin mihin Suomessa on viime vuosina totuttu mutta onkohan täällä sen verran vähän kuitenkin tällä hetkellä turisteja että hotellitkaan eivät niin erikoisia juhlia järjestä.Sentään muutama upea esitys näkyi meren yllä eikä valvominen ollut siten  turha vaiva. Ja muuten ilta oli oikein mukava taas kerran hyvän ruoan ja seuran merkeissä.

Aamuyöllä alkoi sitten ihan toisenlainen meteli kun ukkosmyrsky saapui.Valtavat sademassat jyrisivät ja sen mukana kunnon salamointia ja jyrinää. Tällaisessa isossa talossa on kuitenkin  ihan turvallisen tuntuista olla ja kun on vähän tasokkaampi talo niin suurena apuna on oma generaattori joka tuottaa sähköä silloin kun se on muualta poikki.
Parhaillaankin on muu katu hämäränä mutta meidän talo loistaa :-).

Nuo suuret vesimassat aiheuttivat eilen  dramatiikkaa myös yhdelle kuorma-auton kuljettajalle. Hän oli ajanut liian lähelle jyrkänteen reunaa ja maa petti alta. Jäin seuraamaan tilannetta kun toinen auto yritti vetää ylös mutta maa oli ihan pehmeää. Lisää autoja tuli paikalle auttamaan enkä malttanut jäädä katsomaan miten kuski pääsi pälkähästä. Monta miestä ja monta työtuntia tarvittiin että onnettomuudesta selvittiin.




 Jos paljosta vedestä on haittaa niin en malta olla ihastelematta joka aamu noita meren tyrskyjä. Istun usein pitkäänkin rannalla katselemassa upeita aaltoja.Meri  on kovin rauhoittava elementti ja samalla tunnistaa pienuutensa aavan meren rannalla.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti