perjantai 2. tammikuuta 2015

2.1.2015

Yläkerran naapuri muutti tänään pois ja muuttofirma tuli hoitamaan asian. Täällä näyttää olevan tapana tehdä muutto nosturin avulla vaikka tässäkin talossa olisi iso hissi ja laaja porrasaula.



Tuntui jotenkin vähän ylimitoitetulta koko touhu kun huonekaluja ei muutettu vaan ihan vain henkilökohtaisia nyyssäköitä.Suurin osa ajasta kului nosturin valmisteluun.Luulisi, että halvempi ja nopeampi keino olisi kuljettaa hissillä ?

Kävelyllä bongasin tänään mukavan kahvimainoksen
ja ilman muuta olisin juhlamokkaa ostanut jos olisin tiennyt mihin kauppaan/kahvilaan mainos viittaa...

ja myös hauska liikennemerkki osui silmään


tosin täällä kyllä vielä joskus näkee hevoskärryillä kulkevia....tyynesti ne menevät kaiken muun liikennekaaoksen keskellä eli sikäli ei ole turhaa mainita hevospelejä merkissä.Muutenkin tuntuu että nuo liikennemerkit tehdään ihan vain sen hetken tarpeen mukaan eikä se ole lainkaan virallista ; pääasia että asia tulee ymmärretyksi.


Mansikoitakin alkaa näkyä jo kauppojen hyllyillä ja markkinoilla. Kuvan mansikkapellolla oli  jo muutama poimija. Osa marjoista kasvaa muovien alla ja osa taivasalla.
Sain uuden vuoden visiitillä mansikoita kermavaahdon kera  ja ihan jo kesältä maistuivat.Täytyy huomenna torikäynnillä ostaa itselle tuokkonen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti