tiistai 13. tammikuuta 2015

13.1.2015

Tämän päivän päällimmäisenä on ajatus, että paikalliset asukkaat osaavat elää hyvin kiireetöntä ja tasapainoista elämää. Se ei välttämättä ole raharikasta mutta onnellista. Esimerkkinä vain kun kulkee paikallisbussissa niin aikataulu on kai sen verran joustavaa että kuljettaja ehtii "palvella" matkustajia. Jos pysäkillä on ihmisiä odottamassa kuljettaja antaa valo- tai äänimerkin jotta auto  varmasti huomataan. Ja ulosmeno vaiheessa kuljettaja odottaa aina riittävän kauan että vanhemmatkin matkustajat ehtivät rauhassa ulos. Kiireen tai kireän aikataulun tunnetta ei tule edes ruuhka-aikoina ja jos sitten aikataulut ovatkin vähän sinnepäin niin ei siitä kukaan hermoile.



Kaikkia mahdollisia kohteita koristellaan. Polkupyöräilijät somistavat urheilukentän laidalla ja sudenkorento on penkin selkänojana.


Ale-myynnit on täälläkin nyt vilkkaimmillaan ja 70 % ale kylttejä näkee niin vaatekaupoissa kuin huonekaluliikkeissä. Nyt olisi ostajan markkinat !
Matkalaukku oli jo tullessa sen verran täynnä että pitäisi kontissa lähettää jos paljon haluaisi ostella. No olen pysynyt aika hyvin ruodussa mitä nyt jotain ihan täällä tarpeellista on tullut hankittua.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti