lauantai 17. tammikuuta 2015



Täällä oleskelun yksi parhaista opeista on varmaan se, ettei kannata
ostaa omaa loma-asuntoa ulkomailta.Kun katselee ympärilleen niin kaikkialle rakennetaan koko ajan lisää kerrostaloja joten vuokrattavaa riittää taatusti myös tulevaisuudessa. Tosi  houkuttelevia ja edullisia asuntoja täälläkin olisi myynnissä , mutta kuinka huoletonta on asustaa vuokralla ja vaihtaa myös asuntoa tai peräti maata aina kun siltä tuntuu.
Tuo uusien asuntojen rakentaminen on täällä mielestäni ihan yltiöpäistä kun paljon on valmiita kerrostaloja tyhjillään.
Tuollainen mainos on banaaniviljelmien kyljessä eli aikamoinen talorykelmä kohoaa siihenkin ja vieressä vaikka kuinka asumattomia rakennuksia.







Vuorelle  kiivetessä tuli tänään vuohipaimen vastaan ja jäin katsomaan miten helposti ne lähtivät omistajansa perään ilman kutsuhuutoja.Vanha pariskunta niitä lähti viemään vuoren rinteestä kotia kohti.



Täällä myydään vuohenmaitoa irtomyyntinä auton perästä. Perheenäidit sitä käyvät 5 litran muovikannuun ostamassa.Taatusti käsittelemätön luonnon tuote!



Näin myös ensimmäisen kerran kun banaanisatoa kerätään ja hämmästyin miten vihreänä ne poimitaan.Talomme puutarhassa on myös banaanipuita ja tertut on kääritty muoviin kuten muuallakin viljelmillä. Ilmeisesti talonmies sitten tietää milloin satoa voidaan kerätä.


Ja nyt kukkivat  kehäkukat





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti