sunnuntai 4. tammikuuta 2015

4.1.2014

Tyyntä myrskyn edellä ? Tänään on ollut oikein aurinkoinen kaunis tuuleton päivä mutta jo keskiviikoksi on luvattu räntäsädetta......vau :-)....on hienoa nähdä miten paikalliset siihen reakoivat.

Kaunis kirkas sää laittoi minut kuvaamaan noita Kalen kukkalan linnan rauniota.Olen jo aika hyvin kartoittanut  ainakin osan kukkulaa ja lähes joka kerta löytyy uusia polkuja ihmeteltäväksi.











Mäntymetsää on paljon ja ilma siellä puhtaan ja raikkaan oloista.Ihan yksikseen saa sielläkin kävellä mitä nyt joskus harvoin tulee koiran ulkoiluttajia vastaan.

Lauantai on täälläkin yleinen hääparien vihkipäivä. Ja kuuleman mukaan häitä juhlitaankin oikein komeasti ja pitkän kaavan mukaan. Vieraita satoja kun tietysti koko suku ja muut kylän miehet on kutsuttuna. Hääpukuja olen nähnyt kauppojen ikkunoissa ja tosi upeita tyylikkäitä luomuksia ovat.
Sunnuntai aamuna oli hääauto pysäköitynä joten sain siitä kuvan mutta olen nähnyt myös sellaisen autokoristelun että ihan koko auto ikkunoita lukuun ottamatta oli aitojen kukkien peitossa.



Tänään aamulla herätessä oli vähän flunssainen olo =(vääränlainen vaatetus ) joten poimin pikapikaa talon omasta puutarhasta sitruunoita ja appelsiineja ja niistä sitten  mehua puristamaan.
Saa nyt sitten nähdä hoituuko tauti pois luonnon omilla vitamiineilla.Sitruunat ovat paksukuorisia ja niissä on  paljon siemeniä, appelsiinit vastaavasti ohutkuorisia ilman siemeniä.

Jollei näitä nyt  tauti säikähdä :-)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti