tiistai 9. joulukuuta 2014

09.12.2014

Täydellisen epätoivoista puuhaa oli etsiä tietokoneen huoltoliikettä tuhansien t-paitakauppojen ja vastaavien  joukosta.Meninkin sitten tietokoneita myyvään liikkeeseen ja kysyin heiltä mahdollista huoltoa/korjausta.Tekivät huoltoa  vain heiltä ostetuille  laitteille. Ja päällimmäisenä ajatuksen myydä uusi kone sillä eivät neuvoneet mitään osoitetta josta voisin asiaa  kysellä.Olin jo ostamassa sellaista edullista pientä läppäriä kun tuli ilmi että ohjelmisto on turkiksi joten päätin jättää senkin sitten kauppaan.
Matkalla kotiin tapasin tämän talon suomalaisen pariskunnan joka antoi puhelinnumeron josta voisin apua kysyä....turkiksi tietokoneesta...apua :-).
Pakko oli kuitenkin soittaa ja asia selvisikin helposti kun sanoin vain osoitteeni ja jo 20 minuutin kuluttua tuli mies nimeltään Ifram  paikalle....avasi koneeni ja puhdisti tuulettimen (kissan karvoista; Artulle terveisiä :-)). Hienoa palvelua ja hintaan 18 euroa.Ja ei tarvinnut lähteä konetta mihinkään raahaamaan ja taas uskaltaa käyttää....

Eilen sain kutsun syntymäpäiville suomalaiselta pariskunnalta. Rouvan veli on mukana matkalla ja täytti eilen 82 vuotta. Sitä ei kyllä mitenkään olisi uskonut kun oli tosi virkeä ja hyväkuntoinen lappilainen mies.Mielenkiintoisia tarinoita kuulin illan aikana sillä olivat matkustaneet ympäri maailmaa sekä työn että huvin vuoksi.Ilta alkoi vallan vauhdikkaasti kun vein päivänsankarille punaviiniä ja suklaata ja heti eteisessä pullo tipahti pöydältä lattialle ja meni tuusannuuskaksi. Marmorilattialta oli kiire pyyhkiä pois punaviini ettei imeydy siihen....tulipa pestyä lattia viinillä :-)

Tänään alkoi aamusta ukkosen ilma ja vieläkin on taivaanranta kovin tumma.
Ja rannassa ensimmäistä kertaa upeat meren kuohut.
Tänään taitaakin olla juuri sopiva sää viettää päivä sohvalla lukien tai kuunnelmaa kuunnellen; ulos ei enää uskalla päätä pistää sen verran kova myräkkä näyttää tulleen.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti