lauantai 13. joulukuuta 2014

13.12.2014

Talomme kissa antoi tänään kuvata  itseään. Sillä on kyllä täällä varsinaiset oltavat kun kaikki puhelevat ja silittelevät  ja se pääsee kulkemaan ovista aina asukkaiden mukana.Elelee oikeita kissan päiviä !





Sää on ollut tänään pilvinen ja lämpöasteita sellaiset +17. Jotenkin tuli aamulla Suomen syksyn kuulaat aamut mieleen ja vähän tuollaista ruskan väritystä lehdissäkin on.
i
Sisällä olen pitänyt ensimmäisiä kertoja lämmitystä päällä; tosin vain ihan muutaman tunnin sillä joka huoneessa on oma lämmitin ja sen verran tehokasta toimintaa ettei täällä ainakaan palella tarvitse vaikka ulkolämpötila laskisikin.
Lämminvesivaraaja ei ole ollut vielä päällä ja se tarvitsee omat säätönsä ennen kuin lähtee käyntiin. Sähkömies Ali tulee sitä joku päivä asentamaan.

Olen selkeästi kehittynyt vihannestorin asiakkaana. Tänään kävin ostoksilla ja kun punnitsin ostosten määrän= 7 kg oli tuoretavaraa ja hinta 3.5 euroa.
Nyt ostin paljon munakoisoja kun olen ihastunut sen käyttöön....ohuet viipaleet suolataan ja loraus hyvää oliiviöljyä ja kuivataan uunissa.Mukavaa naposteltavaa jotka ovat koko ajan loppu :-)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti