sunnuntai 30. marraskuuta 2014

30.11.2014

Aamulla herätessä olivat sähköt poikki.Tosin kävi ajatus mielessä, että jospa vuokraisäntä on unohtanut maksaa sähkölaskun.Onneksi on kaasuhella ja siksi välttämättömän  aamukahvin keitto onnistui luovuutta käyttäen. Kävi siinä myös mielessä miten pian jääkaappi ja pakastin menettää tehonsa.Tunnin päästä sitten sähkö jo palasi...(lasku oli siis maksettu :-)).

Aamupalan jälkeen hyppäsin  bussin kyytiin ja valitsin juuri tämän sunnuntaiaamun jolloin liikenne on rauhallista ja vähän väkeä liikkeellä.
Kun pienet dolmus-bussit ovat arkisin ihan täyteen ahdettuja viimeistä seisontapaikkaa myöten ei ikkunasta juuri mitään näe. Nyt oli rauhallista ja suuntasin menoni Mahmutladiin, joka on kylä vajaan kymmenen kilometrin päässä.Ainakin näin talviaikaan vaikutti hyvin samankaltaiselta kuin vaikkapa tämä Cikcilin alue. Ehkäpä hiukan vehreämpää ja talot rakennettu maltillisemmin ja matalimmiksi.
Matkalla näin myös kaukana  vuorenhuippuja joissa oli lumipeite.

Päätin lähteä kävellen takaisin päin kun rantakatu jatkui koko matkan sieltä Alanyaan  asti. Aika uuvuttavaa oli kuitenkin tallustella suoraa rantakatua joka jatkui, jatkui ja jatkui.....
Onneksi matkalla runsaasti mukavia levähdyspaikkoja


ja ihan lopullinenkin levähdyspaikka oli matkan varrella

Matkaa "sunnuntaikävelylle" taisi tulla liki kymmenen kilometriä ja nyt sitten on syytä laiskotella lopun päivää !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti