tiistai 2. joulukuuta 2014

2.12.2014

Eilen oli aurinkoista koko päivän ja se tuli vietettyä pääosin meren rannalla. Siellä on enää muutama aurinkotuoli ja vain sitkeimmät turistit siellä oleilevat.
Mutta kun merivesi on NIIN ihanaa ja lämpötilaltaan arviolta +20 ja tyyntä niin että uiminen on helppoa ja nautinnollista enkä siksi ole malttanut pysytellä vielä sieltä poiskaan. Paikalliset pitävät varmaan vähän outona , kun itse pukevat jo päälleen toppatakkeja ja pipoja.

Tänään kävelin basaarialuelle jossa kaupankäynti on hiljaista ja osa liikkeistä suljettuina.Myyjät istuskelevat ja pelaavat kadulla korttia tai shakkia ja juovat omenateetä eivätkä vaivaudu sen kummemmin kauppaa hieromaan....sopii hyvin minulle.


Lankakaupassakin  poikkesin ja myyjä oli oikein ystävällinen keski-ikäinen nainen
ja suhteellisen  hyvin puheli englantia. Kyseli miten kauppaan osasin tulla kun kuitenkin pienellä sivukadulla sijaitsee. Kerroin  netistä tiedon bonganneeni ja toivoi että jaan tietoa eteenpäin joten tässä sitä mainosta tulee käyntikortin muodossa.Myynnissä oli lankojen lisäksi erilaisia käsitöitä joskin meidän makuun ehkä liian koreita.

Ostin pari kerää sukkalankaa hintaan 8 liiraa=2.90 e /kerä.Tuskin maltan odottaa , että pääsen aloittamaan :-)

Kohta täällä saakin laittaa jo villasukat jalkaan....vallankin yöt alkavat olla sen verran viileämpiä että usein siinä neljän aikaan aamuyöstä vedän toisenkin peiton päälleni ; en ole tosin jaksanut nousta katsomaan paljonko mittari näyttää vaan jatkanut onnellisena lämpimässä aamu-uniani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti